Opplevelser som berører

Profesjonell Fyrverkeri,
Scenepyro og SFX.

Noen av våre kunder
Kygo logo - Propyro
Grieghallen logo
NHH logo
Bergen live
Tysnesfest logoImagine-Dragons logoWe love 90's logoOseana logoBygdalarm LogoFleischers logoVossvind logoLogo - kunder
Tjenester

Det vi gjør.

Profesjonell fyrverkeri

Gjør ditt neste arrangement til et minneverdig øyeblikk med vårt profesjonelle fyrverkeri. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og la oss skape et fyrverkerishow som vil imponere og forbløffe dine gjester.

Scenepyro

Velg Scenepyro som din pålitelige partner for å skape magiske øyeblikk på scenen. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov, og la oss sammen skape et unikt og minneverdig pyroteknisk show som vil imponere og begeistre ditt publikum.

SFX

Enten det er en stor Hollywood-produksjon, en TV-serie, en teaterforestilling eller et reklameprosjekt, kan du stole på våre SFX-tjenester for å levere enestående resultater. La oss bidra til å skape den ønskede effekten som vil overraske og engasjere ditt publikum.
Om oss

Ledende innen pyroteknikk på Vestlandet siden 2011

ProPyro er dedikert til å betjene private, offentlige og kommersielle kunder. Vi leverer profesjonelt fyrverkeri til en rekke arrangementer og kundegrupper, inkludert festivaler, konserter, bryllup, bedrifter, kommuner, idrettsarrangementer og mange flere. Vårt fokus er å tilby imponerende og skreddersydde fyrverkeriløsninger for alle typer arrangementer og kunder.
Odda

Fellesfyrverkeriet i Odda 31.12.2020

12.31.20
Bergen, Vestland

Bergenfest - Fyrverkeri

6.19.20
Nordåsvannet

Fyrverkeri for KYGO og Golden Hour - Nordåsvannet

6.7.20
Tysnes

Tysnesfest 2019

1.16.20
Os hamn, Bergen

Fellesfyrverkeri på Os 1. nyttårsdag 2019

1.1.19
Oppdag prosjekter