Oppdag prosjekter
Tjenester

Erfaren og profesjonell håndtering av profesjonelt fyrverkeri for en imponerende opplevelse!

hva gjør vi?

Detaljer

Profesjonell fyrverkeri er en kunstform som bringer glede og beundring til mennesker over hele verden. Hos oss er vi dedikert til å levere uforglemmelige fyrverkeriopplevelser av høyeste profesjonelle standard.
Med vår ekspertise og lidenskap for fyrverkeri, skaper vi spektakulære øyeblikk som fanger oppmerksomheten til publikum. Våre profesjonelle fyrverkerishow er nøye planlagt og utført med omhu for å sikre maksimal effekt og sikkerhet.
Vi tilbyr skreddersydde fyrverkeriløsninger for alle typer arrangementer, enten det er store offentlige begivenheter, private feiringer eller bedriftseventer. Vårt erfarne team av pyroteknikere har omfattende kunnskap og erfaring innenfor design, produksjon og gjennomføring av fyrverkerishow som tar pusten fra deg.
I tillegg til våre imponerende fyrverkerishow tilbyr vi også konsulenttjenester og rådgivning for sikkerhet og lovgivning innenfor fyrverkeri. Vi tar dette ansvaret på alvor og følger strenge retningslinjer og protokoller for å sikre at våre oppdrag utføres trygt og ansvarlig.
Når du velger oss for ditt profesjonelle fyrverkeribehov, kan du være trygg på at du vil få en førsteklasses opplevelse. Vi tar stolthet i vår profesjonalitet, kreativitet og evnen til å skape magiske øyeblikk som vil bli husket i lang tid.
Gjør ditt neste arrangement til et minneverdig øyeblikk med vårt profesjonelle fyrverkeri. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og la oss skape et fyrverkerishow som vil imponere og forbløffe dine gjester.
profesjonelle fyrverkeri

Prosjekter

se alle
Os hamn, Bergen

Fellesfyrverkeri på Os 1. nyttårsdag 2019

1.1.19

Detaljer

Scenepyro er en spesialisert tjeneste levert av ProPyro, det ledende fyrverkeriselskapet i bransjen. Vi er dedikerte til å tilby enestående scenepyroeffekter som skaper magi og intensitet på scenen, og gir en ekstra dimensjon til ulike sceniske produksjoner.
Gjennom vårt erfarne team av pyroteknikere og teknikere leverer vi skreddersydde scenepyroopplevelser som er tilpasset dine unike behov og visjon. Vi samarbeider tett med sceneproduksjonsteamet for å integrere de ønskede effektene sømløst i forestillingen og skape en imponerende visuell opplevelse for publikum.
Vår kompetanse og erfaring innen pyroteknikk gjør det mulig for oss å tilby et bredt spekter av scenepyroeffekter, inkludert flammer, eksplosjoner, røykeffekter, gnister og mye mer. Vi tar hensyn til scenens størrelse, plassering, lyssetting og lydeffekter for å skape en imponerende og koordinert effekt som passer perfekt til din produksjon.
Når du velger Scenepyro-tjenesten fra ProPyro, kan du være trygg på at du får høykvalitets pyrotekniske effekter og profesjonell håndtering. Vi setter alltid sikkerheten først og følger strenge sikkerhetsstandarder og protokoller for å sikre en trygg og ansvarlig gjennomføring av scenepyroeffektene.
La Scenepyro fra ProPyro tilføre magi og intensitet til din neste sceniske produksjon. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov, og la oss sammen skape et minneverdig og imponerende show som vil fascinere ditt publikum.
scenepyro

Prosjekter

se alle
Bergen, Vestland

Bergenfest - Fyrverkeri

6.19.20
Odda

Fellesfyrverkeriet i Odda 31.12.2020

12.31.20
Nordåsvannet

Fyrverkeri for KYGO og Golden Hour - Nordåsvannet

6.7.20

Detaljer

ProPyro er stolte av å tilby SFX (Special Effects) som en spesialisert tjeneste for å forsterke opplevelsen i ulike produksjoner og arrangementer. Vårt erfarne team av teknikere og spesialister innen spesialeffekter bruker avansert utstyr og teknologi for å skape imponerende visuelle og auditive effekter som tar opplevelsen til et nytt nivå.
Ved å benytte SFX fra ProPyro, kan du transformere ditt arrangement eller produksjon til en spektakulær opplevelse for publikum. Enten det er en konsert, teaterforestilling, musikkvideo, filmopptak, TV-produksjon eller et spesielt event, tilbyr vi skreddersydde SFX-løsninger som er tilpasset dine unike behov og visjon.
Vår brede portefølje av SFX inkluderer et bredt spekter av effekter som røyk, tåke, CO2, flammer, konfetti, lasershow, lyssetting og mye mer. Vi tilpasser disse effektene etter ditt arrangement for å skape den ønskede atmosfæren og visuelle intensiteten som du søker.
Sikkerhet er alltid en prioritet for oss. Vårt dedikerte team av spesialister innen spesialeffekter følger nøye sikkerhetsprotokoller og retningslinjer for å sikre en trygg og ansvarlig gjennomføring av SFX-effektene. Vi tar hensyn til alle nødvendige sikkerhetstiltak og sørger for at våre SFX-løsninger oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og kvalitet.
Med ProPyro som din SFX-leverandør kan du forvente profesjonell rådgivning, skreddersydde løsninger, pålitelig utførelse og imponerende effekter. Vi har omfattende erfaring med å levere SFX-tjenester for ulike produksjoner og arrangementer, og vi er stolte av å være anerkjent for vårt høye nivå av ekspertise og pålitelighet.
Forsterk opplevelsen med SFX fra ProPyro. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og visjon, og la oss sammen skape et minneverdig og spektakulært show som vil imponere og engasjere ditt publikum på en helt ny måte.
SFX

Prosjekter

se alle
Ingen prosjekter her.