Oppdag prosjekter
Om oss

Vårt engasjement for bærekraftig pyroteknikk og miljøansvar

hvem er vi?

Ledende innen pyroteknikk på Vestlandet siden 2011

Propyro ble etablert i 2011 av Ole Marius Røttingen og Fredrik Kristoffer Røttingen med formålet å drive med pyroteknikk. Vi hadde allerede solid erfaring fra både små og store oppdrag primært på østlandet før oppstarten av vårt eget firma.
Med den ytterligere erfaringen vi opparbeidet oss gjennom vår virksomhet har Propyro blitt den ledende aktøren innen pyroteknikk på Vestlandet. Vårt imponerende portfolio inkluderer oppdrag som Lysfesten, IKEA, ulike kommuner på Vestlandet (som Bergen, Os, Odda), Bergen Live, festivaler, ulike eventbyråer samt en bred variasjon av pyrotekniske oppdrag innen display, scene og film/TV.

Ledende innen pyroteknikk på Vestlandet siden 2011

ProPyro ble grunnlagt i 2011 av Ole Marius Røttingen og Fredrik Kristoffer Røttingen med fokus på pyroteknikk. Med solid erfaring fra oppdrag på østlandet etablerte vi oss som den ledende pyrotekniske aktøren på Vestlandet. Vår imponerende portefølje inkluderer oppdrag som Lysfesten, IKEA, kommuner som Bergen, Os og Odda, Bergen Live, festivaler, eventbyråer og varierte pyrotekniske oppdrag innen display, scene og film/TV.
ProPyro retter seg mot private, offentlige og kommersielle aktører, og vi tilbyr profesjonelt fyrverkeri til en rekke ulike kundegrupper. Enten det er festivaler, konserter, bryllup, bedrifter, kommuner, idrettsarrangementer eller andre typer arrangementer, har vi skreddersydde fyrverkeriløsninger som passer perfekt til ditt behov. Vi tar stolthet i å levere profesjonelle fyrverkeriopplevelser som imponerer og skaper magiske øyeblikk for våre kunder og deres publikum.

Skreddersydde fyrverkeriløsninger

ProPyro er stolte av å tilby skreddersydde fyrverkeriløsninger for en rekke ulike oppdrag og arrangementer. Vi forstår at hvert arrangement er unikt, og vi legger stor vekt på å tilpasse våre fyrverkerishow for å imøtekomme dine spesifikke behov og ønsker. Enten det er et romantisk bryllup som trenger et magisk fyrverkerishow for å feire kjærligheten, et firmaarrangement som ønsker å imponere og engasjere sine ansatte og gjester, en privat feiring som krever en uforglemmelig pyroteknisk opplevelse eller en kommunal markering som ønsker å skape en minneverdig feiring for lokalsamfunnet - ProPyro har ekspertisen og erfaringen til å levere det perfekte fyrverkerishowet.
Vi jobber tett med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging og design til gjennomføring og nedrigging. Vårt team av erfarne pyroteknikere og teknikere tar hensyn til din visjon, budsjett og eventuelle spesifikke krav for å skape et skreddersydd fyrverkerishow som vil overgå forventningene.
Med ProPyro kan du være trygg på at ditt fyrverkerishow vil bli en minneverdig og spektakulær opplevelse for alle tilstedeværende. Vi er dedikert til å skape magi på himmelen og gi deg og ditt publikum et show de vil snakke om lenge etter at siste gnist har falmet.
Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og la oss sammen skape et skreddersydd fyrverkerishow som vil gi deg og dine gjester uforglemmelige øyeblikk.

Totalleverandøren av fyrverkeri

Vår visjon hos ProPyro er å være den ledende leverandøren av fyrverkeriopplevelser som skaper uforglemmelige øyeblikk for våre kunder og deres publikum. Vi streber etter å være en pålitelig partner som leverer enestående og skreddersydde fyrverkeriløsninger for alle typer arrangementer.
Vi ønsker å være i forkant av utviklingen innen pyroteknikk og utforske innovative måter å skape magiske opplevelser på. Vår visjon er drevet av vår lidenskap for fyrverkerikunst og vår kontinuerlige streben etter å overgå forventningene.
Vår visjon drives av vårt engasjement for kvalitet, sikkerhet og profesjonalitet. Vi streber etter å være en pålitelig ressurs for våre kunder og tilby skreddersydde løsninger som oppfyller deres unike behov og ønsker.
Vi ønsker å skape øyeblikk av undring, glede og magi som forener mennesker og skaper uforglemmelige opplevelser.
Velg ProPyro som din fyrverkeripartner og la oss sammen realisere din visjon og skape fyrverkeriopplevelser som vil vare livet ut.

Dedikerte til å være synlige, sikre og profesjonelle

Innovasjon og ProPyro går hånd i hånd når det gjelder å skape minneverdige fyrverkeriopplevelser. Vi er dedikerte til å være synlige, sikre og profesjonelle i alle våre oppdrag, og vi streber etter å tilby kundene den beste opplevelsen innenfor de gitte rammene av budsjett, sted og oppdrag.
Vår tilnærming er skreddersydd for hver eneste kunde. Vi tar oss tid til å lytte og forstå deres visjon, behov og ønsker. Deretter bruker vi vår ekspertise og kreativitet til å skape unike fyrverkerishow som passer perfekt til anledningen. Vi ønsker å overraske og imponere våre faste kunder hver gang ved å tilby nye og spennende opplevelser som går utover deres forventninger.
Vi tror på kontinuerlig innovasjon for å levere fyrverkeriopplevelser som skiller seg ut. Vårt team utforsker stadig nye teknologier, effekter og presentasjonsmetoder for å skape enestående visuelle og auditive opplevelser. Vi tar sikkerheten på alvor og sørger for at våre innovative løsninger oppfyller de høyeste standardene for trygghet og kvalitet.
La oss sammen utforske grensene for fyrverkerikunsten og skape en ny dimensjon av opplevelser. Velg ProPyro for å oppleve innovasjon og lidenskap i hvert fyrverkerishow vi leverer.

Erfaren og profesjonell håndtering av profesjonelt fyrverkeri for en imponerende opplevelse!

Profesjonelt fyrverkeri er teknisk sett større og tyngre enn vanlig forbrukerfyrverkeri. Det skiller seg ut ved å tilby et bredere og mer variert utvalg av effekter, størrelser og kraft. For å håndtere og bruke profesjonelt fyrverkeri på riktig måte, kreves det spesialisert kompetanse, dedikert utstyr og betydelig erfaring.ProPyro er stolte av å besitte den nødvendige kompetansen, det spesialiserte utstyret og den omfattende erfaringen som kreves for å håndtere profesjonelt fyrverkeri. Vårt erfarne team av pyroteknikere og teknikere er dedikerte til å sikre en trygg og imponerende fyrverkeriopplevelse for våre kunder.
Vi setter sikkerheten først og følger strenge protokoller for håndtering, oppskyting og nedrigging av profesjonelt fyrverkeri. Vårt team er godt trent i risikohåndtering og tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at fyrverkeriet blir brukt på en trygg og ansvarlig måte.
La oss ta hånd om det profesjonelle fyrverkeriet for ditt arrangement. Med ProPyro kan du forvente enestående kvalitet, bredt utvalg og en trygg gjennomføring. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og la oss sammen skape et uforglemmelig fyrverkerishow.
Kvalitet
Vi setter høy kvalitet som en av våre viktigste verdier. Vi streber etter å levere pyrotekniske løsninger av topp kvalitet i alle våre oppdrag.
Sikkerhet
Sikkerhet er av største betydning for oss. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at våre pyrotekniske oppdrag utføres på en trygg og forsvarlig måte.
Kreativitet
Vi verdsetter kreativitet og innovative løsninger i vårt arbeid. Vi streber etter å skape unike og minneverdige pyrotekniske opplevelser som imponerer våre kunder og publikum.
Pålitelighet
Vi er opptatt av å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder. Vi holder våre løfter, overholder tidsfrister og leverer resultater av høy kvalitet hver gang.
Kundetilfredshet
Kundetilfredshet er svært viktig for oss. Vi legger stor vekt på å forstå våre kunders behov og ønsker, og jobber hardt for å levere tjenester som overstiger deres forventninger.
Profesjonalitet
Vi opptrer alltid profesjonelt i vårt arbeid. Våre ansatte er dyktige og erfarne innen pyroteknikk, og vi tar stolthet i å levere tjenester med høy faglig kompetanse og integritet.

Ole Marius

Fredrik

Ole Marius Røttingen

daglig leder
Daglig leder og sertifisert for innendørs og utendørs fyrverkeri, import og salg av fyrverkeri samt ADR-transport.
Nasjonal instruktør i utdanning av nye pyroteknikere.
Jobber til daglig i politiet i Bergen.

Fredrik Røttingen

Markedsansvarlig
Markedsansvarlig og sertifisert for utendørs fyrverkeri og salg. Brei bakgrunn innen salg og kundeservice.
Jobber som daglig leder i Bergen.
Bergen, Vestland

Bergenfest - Fyrverkeri

6.19.20
Odda

Fellesfyrverkeriet i Odda 31.12.2020

12.31.20
Nordåsvannet

Fyrverkeri for KYGO og Golden Hour - Nordåsvannet

6.7.20